Nyproduktion av lägenheter i Haga vid Gamla StenbronKarlstad, en stad känd för sina vackra vattenlandskap och rika historia, välkomnar en ny bostadsutveckling som kommer att förändra stadsbilden. Projektet ”Hyttan 18”, som tas fram av Karlstadhus AB i samarbete med MONDO Arkitekter, är en nyproduktion som ligger i det exklusiva området Haga, precis vid landfästet för den historiska gamla Stenbron.

En Blandning av Hyres- och Bostadsrätter

Hyttan 18 kommer att bestå av 134 lägenheter, fördelade på fyra byggnader. Dessa lägenheter kommer att vara en blandning av hyresrätter och bostadsrätter, vilket ger en mångfald av boendealternativ för potentiella invånare. Här är en snabb översikt över fördelningen:

Hus 1: 1 tvåa, 8 treor, 9 fyror och 1 gästlägenhet.
Hus 2 (hyresrätter): 4 ettor, 30 tvåor, 7 treor och 1 gästlägenhet.
Hus 3: 7 ettor, 8 tvåor, 15 treor, 1 fyra.
Hus 4-5: 18 ettor, 12 tvåor, 10 treor, 1 fyra och 1 gästlägenhet.
Faciliteter och Bekvämligheter

Förutom de vackert designade lägenheterna kommer Hyttan 18 att erbjuda en rad faciliteter för sina invånare. I markplan kommer det att finnas en gemensamhetslokal med kök och en gästlägenhet. Cykelentusiaster kommer att uppskatta de lättillgängliga cykelrummen. För dem som föredrar biltransport kommer det att finnas cirka 72 parkeringsplatser i källaren och på markplan under hus 4 och 5. Dessutom kommer en bilpool att vara tillgänglig för invånarna.

Ett Perfekt Läge

Läget av Hyttan 18 är verkligen oslagbart. Inte bara ligger det vid den historiska gamla Stenbron, men det erbjuder också en fantastisk utsikt över Klarälven. För dem som är beroende av kollektivtrafik, passerar busstråk precis utanför med en hållplats på Nygatan. Cykelvägar ansluter från alla riktningar, och rekreationsområden samt service finns bokstavligen runt hörnet.

Lägenheternas Design

Lägenheterna i Hyttan 18 beskrivs som ljusa, luftiga och lättmöblerade. De stora inglasade balkongerna ger ytterligare karaktär och charm till dessa bostäder. Oavsett om det är en 3(4) R o K på 97m2 i Hus 1, en 3 R o K på 70m2 i Hus 3, eller en 2 R o K på 58m2 i Hus 4, kommer varje lägenhet att erbjuda en unik och bekväm boendeupplevelse.

Slutsats

Hyttan 18 representerar en ny era av bostadsutveckling i Karlstad. Med sitt oslagbara läge, moderna design och en mängd faciliteter, kommer detta projekt utan tvekan att bli en av de mest eftertraktade bostadsadresserna i staden. För dem som är intresserade av att bli en del av denna spännande gemenskap, kan intresseanmälan göras direkt på Karlstadhus webbplats.

 Visa alla nyheter