Mäklare i Karlstad

Ska du köpa eller sälja din bostad och vill komma i kontakt med en fastighetsmäklare i Karlstad har vi samlat lokala mäklare här.

Mäklare

Bjurfors Karlstad
Kostnadsfri värdering
Erik Olsson
Hög kompetens

Att sälja sitt hus, radhus eller bostadsrätt är en av livets största affärer.
Om du anlitar en välkänd mäklarfirma ger det en trygghet för både säljare och köpare. En mäklare är mer än en förmedlare av bostäder utan kan även hjälpa dig med det juridiska och ekonomiska kring att köpa eller sälja bostad.

Hitta bästa mäklaren i Karlstad för ditt behov

Det är ganska vanligt att mäklarfirmorna har mäklare som är specialiserade på just lägenheter eller hus så det gäller att hitta rätt person för ditt behov.

Studera bostadsannonser på hemnet

Ett bra sätt att hitta både mäklarfirmor och mäklare är att titta på hemnet efter mäklarfirmor som säljer många din typ av bostad. Då ser du vilka firmor som får många försäljningsuppdrag och vilka mäklare som verkar populära att anlita.

Besök mäklarnas egna webbplatser

Alla mäklare har egna webbsidor där dom lägger upp lägenheter som finns tillsalu. Där läggs även lägenheter upp som är “på gång”, det är väldigt vanligt att lägenheter säljs som just på gång idag.
På mäklarnas egna webbsidor finns lägenheter som inte finns på hemnet ännu, i vissa fall anges ett riktpris men oftast finns inget pris utsatt. Då får man kontakta mäklaren som kommer berätta vilket pris säljaren hade tänkt sig.

Ta direktkontakt med flera olika mäklare

Dom flesta mäklare har ganska stora kontaktnät med både köpare och säljare som väntar på rätt bostad ska komma ut på marknaden. Det är vanligt att bostadsaffärer görs på kontakter via mäklaren, innan bostaden ens har kommit till Hemnet.
Ta kontakt med 2-3 mäklare och beskriv ditt objekt, låt dom komma och göra en uppskattning om vad dom tror att din bostad kan säljas för i aktuell marknad. 

Gå på mäklarens visningar

Anmäl dig på visningar från den mäklare som du funderar på att göra affär med. Då får du en egen uppfattning om hur mäklaren är som person, hur spekulanterna bemöts och hur mäklaren presenterar bostaden.

 Visa alla nyheter