Skandiamäklarna Karlstad

Ledande kvalitetsmäklaren i Karlstad och Hammarö med omnejd.

Vårt kontor hittar du i hörnet Drottninggatan/Östra Torggatan i en av Karlstads äldre byggnader. Kontoret är lätt tillgängligt i gatuplanet och bilen parkerar du enkelt i parkeringshuset i närheten.

Vi arbetar med både villor, bostadsrätter, fritidhus och kommersiella fastigheter, mestadels i Karlstad men också i kranskommunerna.

Hos oss får du kompetens, engagemang och personlig service, kombinerat med en väletablerad mäklarkedjas alla resurser. För oss är varje försäljningsuppdrag unikt och vi lägger stor vikt vid detaljerna. Vi strävar efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst, där inget lämnas åt slumpen. Alla arbetar med stort engagemang för att både köpare och säljare ska känna sig så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare och att nöjda kunder återkommer till oss när det är dags att byta bostad på nytt.

Om du funderar på att byta bostad, eller behöver en bankvärdering – kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vid ett första möte inför en eventuell försäljning berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär. Mötet är helt kostnadsfritt!

Telefon

054-10 03 15

Adress

Drottninggatan 5
652 24 Karlstad

www.skandiamaklarna.se/kontor/karlstad

Fler Mäklare

Bjurfors Karlstad
Kostnadsfri värdering
Erik Olsson
Hög kompetens
 Visa alla nyheter